Bellahøj Kirke genindvies inden jul
byggeplads.jpg
Det ligner stadig en byggeplads, men Bellahøj Kirke skulle være åben igen inden jul. Foto: Privat
- Nu kan vi endelig ånde lettet op, siger Lis Lynge som er formand for Bellahøj-Utterslev Sogns menighedsråd.

– Nu kan vi endelig ånde lettet op, siger Lis Lynge som er formand for Bellahøj-Utterslev Sogns menighedsråd. Bellahøj Kirke har været under ombygning siden april måned, og i sidste uge kom indflytningsdatoen på plads, så nu kan alle i sognet glæde sig til at opleve deres egen fine og nye kirke i julen.

– Allerede den 18. december bliver kirken genindviet ved biskop Peter Skov-Jakobsen, og efterfølgende vil der være reception i det nye våbenhus, som er blevet udvidet til mere moderne forhold, tilføjer Lis Lynge.

Selve afleveringen af byggeriet finder sted den 6. december, og området ligner fortsat en stor byggeplads. Der er hver dag omkring 20 håndværkere på pladsen, der arbejder med den endelige færdiggørelse og oprydning.

– Via stor velvilje fra Bispebjerg-Brønshøj provstiudvalg og dermed fra samtlige sogne i provstiet får vi enderne i økonomien til at hænge sammen. Selve byggeregnskabet færdiggøres først i det nye år, slutter Lis Lynge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top