Alle falder på halen for Stadion
Alle-falder-på-halen-for-Stadion.jpg
Alle falder på halen for Stadions gule hær. Her er to Herlev/Hjorten-spillere faldet om i mødet med Lars Michael Schou (nr. 3) og Casper Wager. Foto: Christian Ove Carlsson.
Ny overbevisende sejr til klubbens herrer i 2. division i håndbold

IF Stadions træner Thomas Schou havde på forhånd sagt, at man gik ydmygt til sagen mod bundholdet Herlev/Hjorten. Sejrscifrene på 21-13 fra søndagens kamp i Herlev Hallen afslører, at spillerne forstod budskabet. Dermed kunne Stadion for syvende gang ud af lige så mange forsøg trække sig vindende ud af en kamp i herrernes 2. division.

– Vores forsvar spillede fremragende, og vores målmand Henrik Schlichter havde det helt store spil fremme. Vi scorede dog for få mål i forhold til mulighederne, men det positive er, at vi havde nemt ved at skabe 100 procent-chancerne, siger træner Thomas Schou.

Efter syv runder ser det unægtelig ud til, at der er FIF og Stadion i en helt særlig klasse for sig – og så er der de 11 øvrige hold. Men svære opgaver forestår snart. Stadion er dog storfavorit på søndag mod Føroyar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top