Yderligere 4, 5 mio. kr. til nyt spejderhus
site-set-fra-nordoest-bellahoej-21-st-barking-onv-arkitekter-2016_09_09.jpg

Brønshøj Vandtårn med den foreslåede placering og udformning af et spejderhus på det grønne område. Illustration: ONV Arkitekter

Fra venstre Jan, Henrik, Pauline, Martin, Anders og Anne. Beboere fra kvarteret omkring vandtårnet, der ikke er tilfredse med udsigten til at få et spejderhus som genbo. Brønshøj Vandtårn med den foreslåede placering og udformning af et spejderhus på det grønne område. Foto: Illustration: ONV Arkitekter
A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har bevilget 4,5 millioner kroner til etablering af nyt hus og lege- og læringscirkler til spejderne

A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har bevilget 4,5 millioner kroner til etablering af nyt hus og lege- og læringscirkler til spejderne fra Bellahøj 21st Barking, der mistede deres spejderhytte på Herbergvejen grundet planer om nybyggeri og p.t. holder til i Rytterskolen på Brønshøj Torv.
Det betyder, at spejderne er ved at være i mål med finansieringen af et nyt spejderhus på det grønne område ved Brønshøj Vandtårn på Brønshøjvej. Det er ikke mere end et par uger siden, at Lokale- og Anlægsfonden bevilgede 3 mio. kr. til projektet og tidligere har Klubhuspuljen i København bevilget 2,2 mio. kr. og Knud Højgaard Fonden har bevilget 2 mio. kr. Det samlede anlægsbudget for det nye spejderhus er 12,3 mio. kr.
Med den seneste kapitaltilførsel skønnes det, at der inden længe vil blive indgivet en ansøgning om byggetilladelse og det ser ud til, at der er politisk opbakning til projektet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top