Valg til Ældrerådet i København
40 kandidater har meldt sig til valget om 25 pladser i Københavns Kommunes Ældreråd for de næste fire år. Valget finder sted fra den 10. – 31. oktober

Omkring 90.000 københavnere på 60 år eller mere kan stemme enten pr. brev eller digitalt, når der skal vælges de 25 medlemmer, der fra 1. januar 2017 og de næste fire år frem skal tale de ældres sag over for politikerne i Københavns Borgerrepræsentation.
Borgerrepræsentationen skal høre Ældrerådet i alle spørgsmål, der har med ældre at gøre. Det kan fx være om nye former for ældreboliger, kommunens handleplaner for demens og diabetes, plejehjem, Borgerservice, digitalisering og kollektiv trafik.

Ingen fra Brønshøj-Husum

Medlemmerne af Ældrerådet skal vælges ved direkte valg og alle, der er fyldt 60 år senest den 31. oktober og har fast bopæl i Københavns Kommune, vil modtage et brev med en stemmeseddel med en præsentation af kandidaterne. Der er fra den 10. oktober og frem til den 31. oktober desuden mulighed for at stemme digitalt via hjemmesiden www.kk.dk/valg, hvor der også ligger en præsentation af de 40 kandidater.
23 kandidater genopstiller, mens der er 17 nye på stemmesedlen. Der er dog ingen kandidater fra Brønshøj-Husum – hvilket kan tolkes på forskellig vis.
Stemmerne tælles op tirsdag den 8. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top