Union satte KB på plads
Union-satte-KB-på-plads.jpg

Unions spillere har haft meget at juble over i denne sæson, hvor det er blevet til seks sejre og ikke færre end 25 scoringer. Foto: Christian Ove Carlsson.

Unions spillere har haft meget at juble over i denne sæson, hvor det er blevet til seks sejre og ikke færre end 25 scoringer. Foto: Christian Ove Carlsson.
Efter en flot indsats fører Boldklubben Union nu Københavnsserien

Kjøbenhavns Boldklub reddede med nød og næppe livet i Københavnsserien i sidste sæson. Men stor tilgang af unge, ambitiøse spillere har i denne sæson gjort kontinentets ældste fodboldklub til tophold. Før kampen i Frederiksberg Idrætspark var forventningerne ikke de største hos et skades- og afbudsramt Union-hold, men det kan da nok være, at bekymringerne blev gjort til skamme.
Union var både utroligt effektive. Groft sagt kom man 3-0 på tre chancer. I det 11. minut chippede Ingolf Troensegaard gæsterne på 1-0. Ulrik Sand headede Patrick Hørbyes indlæg i nettet til 2-0 efter 22 minutter. Og blot to minutter inde i 2. halvleg syntes kampen afgjort, da Kasper Thorsvang sendte Michal Sadlos indlæg i nettet. Union missede derefter to 100-procent-chancer, og så skiftede kampen karakter. Nicklas Borum reducerede til 1-3 17 minutter før tid. KB hav de to drøn på stolperne og fik meget tvivlsomt underkendt et mål for offside. I forsvaret sørgede 2. holdstræner Mads Porsborg, der var indkaldt på grund af de mange afbud, for at skabe en god organisation.
Union holdt stand, og da øvrige resultater flaskede sig, så topper Union serien efter ni kampe. På lørdag kl. 13 tager Union imod Skjold på opvisningsbanen i Tingbjerg.

Husum smed sejr
Husum Boldklub har det stadig svært i KS. Det bliver jo heller ikke nemmere af, at man smider en sikker sejr væk. Mathias Frydensbjerg sneg bolden i kassen på en jordstryger fem minutter efter pausen. Blot syv minutter senere headede Sebastian Stage Husum på 2-0 efter indlæg fra Kristian Krogsgaard.
13 minutter før tid førte man 2-0 over rækkens nr. 2, Nexø Boldklub Bornholm. Bornholmerne fik reduceret Kacper Stukonis, hvor målmand Christian Jensen først halvklarede et godt skud. Få minutter senere fik Nexø udvist målmanden i 10 minutter for brok. Så burde den potte være ude.
Desværre fik Husums Josef Moussa et dumt gult kort, da han midt på Nexøs banehalvdel hægtede en bornholmer i overtiden. Og så skulle de jo gå galt. Langt inde i overtiden udlignede Stukonis. Og så kunne TV Bornholm, der var i Husumparken, vise en halv times uddrag med et bornholmerpoint søndag aften.
Husum er stadig sidst, men det virker som om, at klubbens spillere er ved at vænne sig til det højere tempo i KS. På lørdag kl. 15 står Husum over for en ny svær opgave. Denne gang i Frederiksberg Idrætspark mod FA 2000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top