Uhygge i Brønshøj
Halloween-Højstrupvej-01-44-16.jpg
Foto: Kaj Bonne
Også hos familien Schmidtdorff på Højstrupvej er Halloween en stor aften

-Vi har lavet Halloween i ni år, og vi sørger hvert år for, at der skal være et nyt gysende element i haven, fortæller Jan, der har sin søn Jakob med på gyserholdet.
Og Jan vil gerne vedgå sig, at det er lige så sjovt for ham, som for sønnen. Duoen finder sjove ting på genbrug og på loppemarkeder, som de kan bygge og bruge til deres gyselige installationer i haven.
-Sidste år havde vi mere en 250 besøgende børn og voksne forbi i haven. Det resulterede i, at vi måtte en tur i Netto for at hente mere slik, indrømmer Jan, der har talt med familien Greve på Hvalsøvej om lave en konkurrence om at blive Brønshøjs mest hjemsøgte hus.
I fredags havde HBH Handelsforeningen inviteret både børn og voksne til en uhyggelig eftermiddag og aften på Brønshøj Torv, hvor de kunne møde foreningens medlemmer og erhverve sig gode tilbud til uhyggelige priser. Også Brønshøj Kirke inviterede til gys på kirkegården og i kirketårnet. Og Rytterskolen inviterede til rollespil.

Se flere af Kaj Bonnes fotos på bha.fotokajbonne.dk

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top