U12-drenge kom ind i hvepseboet
U12-drenge-kom-ind-i-hvepseboet.jpg
Spørgelysten var stor, da U12-spillerne fik lov at møde cheftræner Jesper Hansen og spillerne Jamil Fearrington og Oskar Tranberg efter kampen. Foto: Christian Ove Carlsson.
Ungdomsspillere fra Brønshøj Boldklub fik en stor oplevelse under divisionskamp

I forbindelse med Brønshøj Boldklubs 2. divisionskamp mod Frem fik klubbens U12-spillere en på opleveren. Før kampen fortalte Brønshøjs cheftræner Jesper Hansen om det taktiske oplæg. Der blev både talt om standardsituationer, tomme rum, bagkæde og andre fodboldtermer.
U12-spillerne fik herefter lov til at løbe med hver sin divisionsspiller ind på Tingbjerg Idrætsparks opvisningsbane til præsentationen før kampen.
Derefter kunne de fra tribunen se, at Jesper Hansens taktiske oplæg holdt. Brønshøj vandt en flot sejr på 1-0. Efter kampen dukkede cheftræneren op igen sammen med anfører Jamil Fearrington og midtbanespilleren Oskar Tranberg og evaluerede kampen foran U12-spillerne, der fik lært, at fodbold kan vindes på banen – især når forarbejdet er gjort ordentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top