Topholdet gæster Tingbjerg
I lørdags var der fest i Tingbjerg. Næsten 900 tilskuere så på, da Brønshøj hentede sæsonens første hjemmesejr i en fantastisk kulisse. Samtidig var det den anden sejr i træk, og hvepsene skal forsøge at fortsætte den gode stime, når topholdet fra Rødovre, Avarta, kommer på besøg.

I lørdags var der fest i Tingbjerg. Næsten 900 tilskuere så på, da Brønshøj hentede sæsonens første hjemmesejr i en fantastisk kulisse. Samtidig var det den anden sejr i træk, og hvepsene skal forsøge at fortsætte den gode stime, når topholdet fra Rødovre, Avarta, kommer på besøg.
Efter tre forsøg, hvor det kun var blevet til to point, lykkedes det for Brønshøjs at tage alle tre point hjemme i Tingbjerg. Dette skete i lørdags, da Frem kom på besøg og blev besejret 1-0. Frem skabte godt nok de fleste muligheder, men en stærk defensiv indsats krydret med en kynisk Patrick Naundrup gjorde, at hvepsene for tredje kamp i streg slog Frem.
Med sejren kom Brønshøj á point med Frem, og kun i kraft af en bedre målscore holder Frem fast i 4. pladsen i en utrolig tæt pulje 1 i efterårets 2. division. Kun Avarta har skilt sig ud i toppen.
Og netop Avarta gæster Tingbjerg Ground på søndag. Gæsterne kommer med tre sejre i bagagen, og senest gik det ud over oprykkerne fra Fredensborg, der blev sendt hjem til Nordsjælland med et 0-4 nederlag. Kampen var reelt afgjort efter 1. halvleg, hvor Avarta fik scoret tre mål.
Men selvom Avarta er godt kørende i øjeblikket, så er det samme tilfældet for Brønshøj, som indtil videre har fået fuld gevinst i de to sidste kampe. Efterårets tidligere kamp mod Avarta burde også være endt med en sejr, da Brønshøj var Rødovre-holdet overlegne. Men den ene chance efter den anden blev brændt, og i overtiden fik Christian Offenberg udlignet Patrick Naundrups føringsmål til slutstillingen 1-1. Brønshøj har dog i de to sidste kampe formået at holde et-måls føringer, og tage alle tre point. Noget som helt sikkert har givet Jesper Hansens tropper selvtillid, og vi håber selvfølgelig på en ny sejr på lørdag.
Så tag turen ud til Tingbjerg Ground, og støt holdet i deres jagt på tre nye point, når kampen fløjtes i gang på lørdag kl. 15.
Derudover ønsker vi Avartas spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top