Stand-up og hygge for indsamlere på søndag
Indsamlerne fra Dansk Flygtningehjælp kan se frem til en rigtig hyggelig dag på søndag i Brønshøj og Husum distriktet. Der vil være både konkurrencer, stand-up og lidt godt til ganen til de mange indsamlere

De lokale koordinatorer for indsamlingen i Brønshøj-Husum har sørget for en masse spændende aktiviteter for både børn og voksne på søndag i forbindelse med Dansk Flygtningehjælps store landsindsamling. Det skal nemlig være en hyggelig dag for alle, siger koordinator, Camilla Torp-Smith.
-Når vi skal ud og stemme dørklokker, skal det gøres med et smil på læben. Derfor gør vi meget for, at sørge ekstra godt for vores indsamlere, siger Camilla. Der vil blive arrangeret en skridttællerkonkurrence med sponsorerede præmier til både børn og voksne fra bl.a. fagforeningen HK, Frisør Jacobsen og Restaurant La Belinda. Og på Rytterskolen, Brønshøjvej 1, hvor udlevering af ruter og aflevering af indsamlingsbøsser finder sted, vil der være mulighed for at opleve stand-up med Marianne Kabakci, som gør sig morsom over det danske sprog og de vanskeligheder, som udlændinge kan have med det. Her vil der også blive serveret kaffe, kage og saftevand til de mindste.

Der er alvor bag
De frivillige koordinatorer håber naturligvis også på, at man kan lokke flere indsamlere til med de mange aktiviteter. Der er nemlig hårdt brug for pengene ude i verdens brændpunkter, hvor et rekordstort antal mennesker er på flugt. Pengene vil særligt gå til Syrien og nabolandene, hvor konflikten stadig vokser.
-Der er akut behov for hjælp til de mennesker, som har måtte forlade alt de ejer, og som nu sidder i overfyldte lejre i for eksempel Irak, Tyrkiet eller Libanon, fortæller Camilla Torp-Smith.

Dansk Flygtningehjælp samler ind søndag den 6. november i hele Danmark. Overskuddet fra Landsindsamlingen går direkte til arbejdet med at hjælpe flygtninge i nærområderne. Blandt andet i Syrien og Sydsudan, hvor der nu er kæmpe udfordringer på grund af konflikter og krig. Meld dig som indsamler på www.flygtning.dk/landsindsamling eller på telefon 3373 5111

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top