Stadions løse afslutninger var nok
Stadion-håndbold.jpg
Michael Jensen imponerede på ny med sin store spilforståelse. Foto: Arkivfoto: Christian Ove Carlsson.
Uden at anstrenge sig vandt IF Stadion med 24-20 over Ydun

– Hmm, er vel det bedste der kan siges om vores indsats.
Sådan indleder IF Stadions træner Thomas Schou sin evaluering af lørdagens kamp mod Frederiksberg-holdet Ydun, der på Bellahøj blev besejret med 24-20.
Stadion vandt sin femte kamp ud af lige så mange mulige, men der var ikke behov for at komme op i gear mod et afbudsramt Ydun-hold, der manglede flere profiler. Angrebsmæssigt blev der sløset for meget, men på den anden side spillede forsvaret igen stærkt.
Stadion førte fra start til slut fra 2-0 til 12-9 ved pausen. Ind imellem var føringen i løbet af de sidste 30 minutter på seks-syv mål i slutfasen, men sejren endte altså på fire.
Angrebsmæssigt var der flere gange et særdeles fint sammenspil mellem playmaker Michael Jensen (kampens bedste) og Casper Wager.
– Vi skal finde de ydmyge takter frem og kan være helt sikre på, at vi skal spille op til vores allerbedste, hvis vi skal have point i hjemmekampen mod TMS. Midtsjællænderne kommer i en markant forstærket forfatning, da deres 1. hold har fri, og vi har trukket det ”heldige lod” at have dem hjemme i en periode hvor deres 1. hold ikke spiller, konstaterer træner Thomas Schou.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top