Rettelse – Borgermøde om Brønshøj Vandtårn
Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer til borgermøde onsdag den 2. november, kl. 19 i Kulturhuset Pilegården

Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer til borgermøde onsdag den 2. november, kl. 19 i Kulturhuset Pilegården om den fremtidige anvendelse af det fredede Brønshøj Vandtårn på Brønshøjvej og ikke som skrevet i sidste uges avis om torsdagen. Københavns Kommune har overtaget vandtårnet og har sat penge af til mindre indvendige ændringer, der i mindre omfang skal muliggøre aktiviteter inde i tårnet.
Udover debat om anvendelse af tårnet er det Lokaludvalgets ønske, at tage initiativ til at der skal dannes en forening, der kan udvikle brugen. Kl. 18 er der mulighed for at se vandtårnet indefra. Tilmelding til dette er nødvendig og kan ske på 2700lokaludvalg@okf.kk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top