Nyt fra Lokalhistorien
Lokalhistorisk Selskab har udgivet hæfte nr.106 i sin imponerende og oplysende serie

Fire gange om året udsender Lokalhistorisk Selskab for Brønshøj, Husum og Utterslevhæftet ”Nyt fra Lokalhistorien” og har netop udgivet i nr. 106, der er på 20 sider. Som sædvanlig indeholder hæftet interessante og spændende fortællinger om emner fra bydelens historie, selvom hæftet denne gang især beskæftiger sig med Emdrup, Utterslev og Bispebjerg Hospital.
Endvidere skriver lokalhistorikeren Helge Baun Sørensen om en genfunden poesibog fra 1929, skrevet af Agnete Nielsen fra Østerlågen i Husum. Vejene i dette villakvarter havde oprindeligt mere stolte navne, men dette blev ændret af Københavns Kommune i 1927, så O. Brydings Allé ændrede navn til Østerlågen, Slotfruens Allé blev til Dyssevænget, Danas Allé blev til Møllebakken og Danas Boulevard blev til Åvendingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top