Nulløsning på Bornholm
Union spillede 0-0 mod Nexø Boldklub og fører stadig københavnsserien

Topstriden i københavnsserien er intens. Seks hold er placeret inden for blot seks point. Union fører fortsat serien inden efterårets sidste spillerunde på lørdag, og klubben har alle muligheder for at forblive på førstepladsen. Rækkens nr. 2, FA 2000, kommer på besøg på Unions midlertidige hjemmebaneadresse i Tingbjerg – og denne gang skal der spilles på opvisningsbanen, eftersom Brønshøj selv samtidig spiller i Hvidovre.
I lørdags var Union på en vanskelig opgave i Nexø mod NB Bornholm. Kampen endte 0-0, selv om Union havde bolden i nettet i 1. halvleg.
– Jeg så et indslag på TV Bornholm. Der er ingen tvivl om, at der var mål, sådan som dommeren dømte, indtil han dømte offeside efter at have snakket med linjedommeren. Heldigvis holdt spillerne hovedet koldt kampen igennem. Alle spillede særdeles disciplineret, og Nexø blev holdt fuldkommen væk fra chancer. Vi havde to-tre stykker, og burde nok have vundet, men vi er alligevel meget tilfredse med et ene point, siger Unions træner Morten Vinther.
– Nu står vi over for en rigtig topkamp mod FA 2000. Vi har stor respekt for dem, for de hører til blandt rækkens bedste hold. Men i fredags var jeg ude at se, at de er til at tale med. Skjold besejrede dem med 2-0, og jeg har en god fornemmelse – jeg tror på, at vi kan vinde, siger Vinther.
Unions målsætning om at komme i top-5 er i hvert fald indfriet. Også selv om det skulle ende med et nederlag mod Frederiksberg-mandskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top