NM-sølv i vandpolo
HSK damevandpolohold blev bedste danske hold ved de nordiske mesterskaber

Hovedstadens Svømmeklub er en forening med ambitioner og succes – og det gælder også for den lille, hårde sportsgren vandpolo, som man også kan dyrke i HSK. I forrige uge deltog både herre- og dameholdet i NM i Lund i Sverige. Og damerne kom hjem med sølv. De blev kun slået knebent af de svenske mestre Järfälla. Herrerne, der stillede op sammen med KVIK fra Kastrup, kom hjem med en fjerdeplads.
I den indledende kamp tabte HSKs kvinder til Järfälla, men træner Aslak Lyster fik sat holdet rigtig godt op mentalt til at møde de dygtige svenskere igen, og kampen endte uafgjort 12-12 og skulle derfor afgøres på straffekast. Her trak svenskerne det længste strå. Oven i den flotte indsats blev Julie Vahlgren, HSKs hurtige venstrehånd, kåret som turneringens mest værdifulde spiller på damesiden.

Julie Vahlgren, HSKs hurtige venstrehånd, blev kåret som turneringens mest værdifulde spiller på damesiden ved de nordiske mesterskaber.  Foto: Privat..

Julie Vahlgren, HSKs hurtige venstrehånd, blev kåret som turneringens mest værdifulde spiller på damesiden ved de nordiske mesterskaber.
Foto: Privat..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top