Mere bortforklaring end forklaring
IMG_4740.jpg
Hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej - never ending story? Foto: ef
Carsten Winter, Kbh. Kommune, forklarede 11. oktober, hvorfor busprojektet på Frederikssundsvej er langstrakt.

Carsten Winter, Kbh. Kommune, forklarede 11. oktober, hvorfor busprojektet på Frederikssundsvej er langstrakt.
Svaret ligner mere en bortforklaring end en forklaring. Frederikssundsvejen har gennem lang tid været plaget af opgravninger, som ikke fuldføres og ligger øde hen i månedsvis. Nogle steder er der efter lang tids stilstand blevet lukket med asfalt, men et stykke tid efter starter man forfra med opgravning nøjagtigt samme sted.
Busholdepladser og heller, kunne færdiggøres på få uger, hvis bare man færdiggjorde en strækning ad gangen, men arbejdet foregår således: Man graver op og forlader derefter pladsen.
Husum Torv blev opgravet allerede i august 2015, og var forventet færdig inden jul, men blev først midlertidigt lukket i begyndelsen af 2016, men i sommer blev der så gravet igen, og Torvet er nu efter 15 måneder stadig ikke færdig.
Samme scenarie i krydset ved Føtex. Busholdepladsen har været opgravet i rigtig mange måneder, og der sker intet på stedet. Dette er blot to eksempler.
Der er normalt bod ved overskridelse af tidsplaner i kontrakter, men har Københavns Kommune givet entreprenøren frit spil, så Frederikssundsvejen kan laves, når han har tid mellem andre byggeprojekter?
Busserne, herunder Danmarks største buslinje, kæmper med fremkommeligheden. Kommunen påfører borgere og butikkerne store trafikale problemer og tabte timer.
Få nu sat en deadline. I kunne jo love jer selv dagbøder. Vi tager gerne imod i bydelen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top