Masser af aktiviteter for børn i efterårsferien
feriecamp.jpg

Group Of Children With Teacher Enjoying Drama Class Together

Det er gratis at deltage i FerieCamp programmet. Foto: Colourbox
FerieCamp er Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge. FerieCamp kan i efterårsferien fejre fem års fødselsdag i Tingbjerg og Husum. FerieCamp har i alle disse år besøgt Tingbjerg Skole og Energicenter Voldparken i skolernes ferier, og denne efterårsferie er ingen undtagelse

FerieCamp er Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne for alle børn og unge. FerieCamp kan i efterårsferien fejre fem års fødselsdag i Tingbjerg og Husum. FerieCamp har i alle disse år besøgt Tingbjerg Skole og Energicenter Voldparken i skolernes ferier, og denne efterårsferie er ingen undtagelse. Fra mandag den 17. oktober til fredag den 21. oktober kan børn og unge fra 6-17 år komme og prøve alskens sport, kultur og kreative workshops. Kultur og Fritid Nord, som er en del af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning, samarbejder med Livsbanen, om at tilbyde varierede aktivitetstilbud i skolernes ferier.

Aktiviteter for alle
Kultur og Fritid Nord og Livsbanen gør meget ud af, at der skal være aktivitetstilbud for alle. I efterårsferien giver vi selvfølgelig plads til de evigt populære aktiviteter som fodbold og dans. Nye samarbejder baner vej for kreativitet og teater
Helt konkret har FerieCamp i Tingbjerg i år indgået et samarbejde med elever fra Kunstakademiets designskole og værkstedsprojektet Skaberværelset på Tingbjerg Bibliotek. Elever fra Kunstakademiets Designskole vil i ugerne op til FerieCamp designe kreative workshops sammen med Tingbjergs børn og unge. Projektet kulminerer under FerieCamp, hvor Skaberværelset sammen med eleverne åbner dørene op for alle, som har lyst til at prøve kræfter med at bygge, skabe, tage billeder og fortælle historier. Udviklingskonsulent i Kultur og Fritid Nord, Mikkel Helldén-Hegelund, beskriver samarbejdet således:
”Vi sigter mod at præsentere et festfyrværkeri af kreative aktiviteter i Skaberværelset på Tingbjerg Bibliotek og glæder os til at se en masse nysgerrige børn og unge. Først og fremmest fordi det bliver sjovt, men også for at hjælpe de studerende på vej, så de kan få erfaring og respons på de aktiviteter, de har udviklet.”
Ligeledes prøver Livsbanen på Energicenter Voldparken i Husum kræfter med aktiviteter som stunt, dans og drama. FerieCamp i Husum får besøg af to turnéteatre: Børneteatret, der spiller forestillingen ”Den Tårnhøje Hund”, og Asger Zap Show Teater, der spiller forestillingen ”Mito & Dito”
Ud over de mange aktiviteter i uge 42 er der også billetter til fodboldkampen mellem F.C. København og Sønderjyske den 6. november i Parken. For at deltage i konkurrencen skal man tage kontakt til CampKoordinatoren i Tingbjerg. Amalie Vognsen på mail: cx07@kff.kk.dk eller tlf.: 51623788.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top