Kulturnat i NV
Kulturnat NV er et tiltag under Kulturnatten, og årets lokale program er spækket med spændende kulturoplevelser for enhver smag og alder.

Kulturnat NV er et tiltag under Kulturnatten, og årets lokale program er spækket med spændende kulturoplevelser for enhver smag og alder. Igen i år har en række institutioner fra Københavns Nordvestkvarter slået sig sammen om at holde lokal kulturnat fredag den 14. oktober. Kulturnat NV er en sammenslutning af 19 institutioner, virksomheder og foreninger, der er gået sammen om at vise, hvad Nordvest har at byde på til Københavns Kulturnat den 14. oktober. Kulturnatten Københavns største enkeltstående event med mere end 87.000 solgte Kulturpas i 2015. Yderligere oplysninger om Kulturnat NV på www.kulturnatnv.dk og
www.facebook.dk/kulturnatnv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top