Københavns plejehjem får faste læger
Alle plejehjem i København skal senest i 2018 have faste læger.

Alle plejehjem i København skal senest i 2018 have faste læger. – Det er klart, at man vil kunne arbejde langt bedre med fx medicinhåndtering og forebyggelse af indlæggelser, når det er den samme læge, der kommer igen hver uge. Vores plejehjem samarbejder i dag med rigtig mange forskellige læger, og så er der bare en større risiko for, at værdifuld viden bliver overset eller går tabt, siger sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen.
Den fast tilknyttede læge skal varetage to primære funktioner på plejehjemmet. Lægen skal for det første tage sig af lægekonsultationer, behandling af og tilsyn med beboerne. For det andet skal lægen stå for sundhedsfaglig rådgivning af personalet på plejehjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top