København indgår samarbejdsaftale med Washington DC
Washington DC (USA) og København skal fremover inspirere hinanden indenfor klima og klimatilpasning.

Washington DC (USA) og København skal fremover inspirere hinanden indenfor klima og klimatilpasning. Sidste år indgik København en lignende aftale med New York, og med den nye aftale cementerer København sin rolle som samarbejdspartner for amerikanske storbyer inden for klima og klimatilpasning. Det kan få stor betydning for danske virksomheders muligheder for eksport af grønne løsninger til det amerikanske marked. Samarbejdsaftalen blev torsdag underskrevet i Washington af teknik- og miljøborgmester Morten Kabell og Tommy Wells, der er direktør for Department of Energy and Environment i Washington DC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top