København indgår aftale med Beirut
Frank.jpg
I Beirut overværede Frank Jensen en basketball kamp mellem lokale unge, som den danske idræts-ngo GAME stod for. Foto: Rikke Østergård
Washington DC (USA) og København indgik for kort tid siden en aftale om at inspirere hinanden indenfor klima og klimatilpasning

Washington DC (USA) og København indgik for kort tid siden en aftale om at inspirere hinanden indenfor klima og klimatilpasning. Sidste år indgik København en lignende aftale med New York, og i sidste uge var overborgmester Frank Jensen i Libanons hovedstad, Beirut, for at underskrive en aftale om et samarbejde, hvor København vil stille sin know-how med bæredygtige grønne løsninger til rådighed. Både Beirut og Libanon er hårdt ramt af flygtningestrømmen fra Syrien, der lægger stort pres på basale kommunale kerneopgaver.
– København er en by, som tager globalt ansvar. Vi bliver regnet for en af verdens grønneste og bedste byer at bo i, og vi vil gerne give vores gode erfaringer videre til en by med store udfordringer. Samarbejdsaftalen med Beirut er en unik mulighed for at dele vores bæredygtige løsninger indenfor affald, energi og inkluderende byrum, siger overborgmester Frank Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top