Klasseforskel i Tingbjerg
Klasseforskel-i-Tingbjerg.jpg
Karim (nr. 3) fra Union følger Husums Mikkel Howalt helt til dørs. Foto: Christian Ove Carlsson.
Union vandt ubesværet lokalopgøret mod Husum Boldklub med 3-0

Spænding om udfaldet var der aldrig i opgøret på Tingbjerg Idrætsanlæg mellem Union og Husum i københavnsserien. Dertil var unionisterne alt for overlegne. 3-0 vandt klubben fra Genforeningspladsen, og sejren kunne nemt være blevet større.
Union kom lynhurtigt på 1-0, ligesom det var tilfældet mod FB i sidste uge, men denne gang holdt ”de røde” fast. Husum-spillerne kom sig aldrig over chokket og havde i det meste af kampen meget svært ved at spille sig til chancer.
Roberts Debels velplacerede inderside til 3-0 i det 55. minut var kampens detalje. Robert indledte også scoringen, og Ingolf Troensegaard scorede til 2-0.
En særdeles tilfreds Union-træner Morten Vinther sagde efter sejren: – Jeg er meget tilfreds med, at vi tilhører subtoppen i rækken og holder os væk fra bunden. Men vi er hele tiden hårdt ramt med skader eller spillere, der er på ferie, så jeg har virkelig brug for alle 24 mand i truppen.
På lørdag møder Union KB i Frederiksberg Idrætspark. KB har været godt spillende i år og fører rækken. I bunden af rækken ligger Husum, og de møder på lørdag i Husumparken NB Bornholm, der er placeret på andenpladsen.

Lokale sejre
Boldklubben Fix opnåede en god sejr, da de i serie 1 slog Christiania SC med 1-0. Sejrsmålet blev scoret af Anders Bjernå i det 37. minut.
I serie 2 vandt Stefan med 5-0 over Heimdal. Dermed fik Stefan afbrudt den kedelige række af nederlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top