Indstil din idrætsforening
Indstil-din-idrætsforening.jpg
Brønshøj Judo Club er en af bydelens mange gode idrætsforeninger. Judoklubben og alle andre klubber fra Brønshøj-Husum kan bringes i forslag til Københavns Kommunes ”Årets Idrætsforening 2016”. Foto: Christian Ove Carlsson.
Københavns Kommune modtager forslag til Årets Idrætsforening. Skal prismodtageren 2016 komme fra Brønshøj eller Husum?

Måske er du medlem af byens bedste idrætsforening. I så fald vil det være en god idé at bringe din forening i forslag til Københavns Kommunes pris ”Årets Idrætsforening 2016”.
Prisen gives til ”en københavnsk idrætsforening, der i årets løb har ydet en afgørende indsats for at fremme foreningsidrættens betydning for og vilkår i Københavns Kommune”.
Frem til 1. december kan du foreslå kandidater til årets pris – og måske ender det med, at idrætsforeningen kommer fra Brønshøj-Husum?
– Hver eneste dag yder frivillige ildsjæle en kæmpe indsats i de mange idrætsforeninger, der er med til at binde os sammen som danskere. Det vil vi gerne påskønne med denne pris. Og jeg er ikke i tvivl om, at vi igen i år får rigtig mange gode forslag, siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).
Borgmesteren overrækker prisen på 25.000 kroner den 16. december 2016 på Københavns Rådhus.
Alle kan komme med forslag til Årets Idrætsforening. Det kan være foreningen selv, medlemmer, forældre eller andre, der gerne vil fremhæve dens arbejde.
Forslaget skal være begrundet, og der kan være masser af gode argumenter for at indstille en forening. Det kan for eksempel være nye spændende tiltag, godt sammenhold, flere nye medlemmer eller noget helt andet. Dommerkomitéen er medlemmerne af Kultur- og Fritidsudvalget samt repræsentanter for de københavnske idrætsforbund.
Forslag mailes til g28i@kff.kk.dk eller sendes til Kultur- og Fritidsforvaltningen, Idrætsudvikling og Kunder, Hvidkildevej 64, 2400 København NV. – att.: Kamilla Bradt Ryding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top