IF Stadion suveræn
Ny sejr i 2. divisions til Stadions håndboldherrer

IF Stadion fik ni udvisninger og ingen straffekast, mens Rødovre Håndbold Klub kun fik én udvisning og fem straffekast. Alligevel vandt Stadion 2. divisionskampen i Rødovre Sportshal med 25-20.
– Vi tabte kun en af de ni undertalsperioder. Spillerne er virkelig gode til ”spil med trøjen”, siger en tilfreds Stadions-træner Thomas Schou.
Når Stadion er i undertal, piller de målmanden ud. Noget af en satsning, for der er tomt mål, når man mister bolden: – Men spillerne er fremragende til at holde aftalerne. De ved, hvad de skal gøre og kikser ikke. I de første fire kampe har vi været i en undertal 25 gange, og vi har kun tabt en eneste – og det var den ene ud af de ni mod Rødovre, fortæller træneren.
De første 16 minutter af kampen var jævnbyrdig. Stadion førte med 7-6, men lukkede så ned i de sidste 14 minutter, hvor Rødovre først to sekunder før pausen fik reduceret til 7-14.
I 2. halvleg forsøgte Rødovre med mandsopdækning af både to og tre Stadion-spillere. Det gav et hav af 100 procent-chancer til Stadion: – Her var vi dog ikke så effektive, men tvivl om udfaldet, det var der aldrig, siger Thomas Schou efter Stadions fjerde sejr.
På lørdag får Stadion besøg af BK Ydun i Bellahøj Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top