IF Stadion kom godt fra land
Besejrede Rodkilde på udebane med 28-21

Så er håndboldsæsonen i gang! IF Stadion, der står over for en spændende sæson med ny hal i EnergiCenter Voldparken, sad over i 1. runde i 2. division og kom så i spil i 2. runde med en pæn sejr på 28-21 over Roskilde på udebane.
Oprykkerne fra Roskilde indledte med en sejr over Ydun på Frederiksberg, så Stadion-spillerne var advaret: – En sejr derinde kræver respekt, og det havde vi også i den grad. Ikke mindst i 1. halvleg havde vi svært ved at finde fodfæste. Vi stod for langt fra hinanden defensivt, hvilket gav alt for store chancer til Roskilde. Schlichter i målet blev solgt lidt, og vi valgte at bytte, så Mathias kom ind i målet. Det var en god idé. Ikke fordi Schlichter ikke gjorde det pænt, men Mathias var i den grad med til at vende slaget. Vi var bagud med 6-8 og 10-12, men gik til pause med 12-12, fortæller træner Thomas Schou.
Efter en rolig snak i pausen stod Stadion-spillerne tættere sammen og gav sig mere i nærkampene. Stadion kom hurtigt foran med fem mål, og i de første 23 minutter scorede Roskilde blot fem mål.
På lørdag skal Stadion til en svær udekamp mod Hvidovre, der indledte med en sejr over Føroyar og uafgjort mod Taastrup.
– Vi håber at kunne bygge lidt mere på i løbet af ugen, så vi kan være helt klar til kampen i Dansborghallen, siger Thomas Schou.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top