Hvepsene bestemmer selv
Hvepsene-bestemmer-selv.jpg
Silende regn og jubel i Tingbjerg... Patrick Naundrup omringes af glade holdkammerater efter sin scoring til 2-0. Foto: Christian Ove Carlsson.
Efter sejr over B93 kan Brønshøj selv afgøre, om klubben vil med i oprykningsspillet

Med en ny sejr har Brønshøj Boldklubs bedste mandskab sikret sig en gunstig udgangsposition inden de to sidste runder i 2. division. I lørdags besejrede Brønshøj i silende regn B93 med 2-1 i Tingbjerg, og da samtidig Frem mistede point, kan Hvepsene med to afsluttende sejre ikke indhentes. Bedst for Brønshøj vil det være, hvis Frem kan luske sig med i slutspillet på bekostning af B93.
Brønshøj havde revanche til gode. I efterårets første kamp fik man en decideret endefuld på Østebro Stadion, hvor B93 vandt 4-1. Senest imponerede B93 i pokalturneringen, hvor årstalsklubben eliminerede Esbjerg fra Superligaen.
Patrick Naundrup sørgede med begge Brønshøjs scoringer for revanchen: – Jeg nød tydeligvis godt af, at Oskar Tranberg var blevet rykket længere frem på banen. Hans fodboldintelligens er utrolig høj, og han ser spillet hurtigere end de fleste. Samtidig har han teknikken til at føre sine tanker til handling. Han spiller to præcise bolde i dybden til mig, som jeg selvfølgelig omsætter til mål, fortalte matchvinderen til Brønshøj Boldklubs Christian Haslund.
På lørdag spiller Brønshøj sin sidste hjemmekamp i år mod Fredensborg. Også her har BB et regnskab at gøre op efter 0-1 i Nordsjælland. Hvis Brønshøj vinder, og Boldklubben Frem ikke vinder, så er Hvepsene sikre på at komme med i forårets oprykningsspil uanset udfaldet af den sidste kamp mod Hvidovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top