Home i Brønshøj støtter lokalsporten
FIX-1.jpg
U11 drengene i FIX har fået nye spillertrøjer, bukser, strømer og træningstrøjer, som de er meget stolte af. Foto: Privat
Nyt lækkert spilletøj til U11 drengene i FIX

Antallet af medlemmer i Boldklubben FIX stiger hele tiden. Stigningen er særlig stor på årgang 2006. Over 60 drenge i alderen 9-10 år træner 2-3 gange om ugen, og så er der kampe og stævner i weekenden. Derfor er der også ofte behov for nyt spillertøj.
-Vi er meget glade for, at Home Brønshøj ved Martin Porsmose har sagt ja til at sponsere et komplet spillersæt samt træningstrøje til B1 holdet. Det er rigtig glædeligt, at det lokale erhvervsliv vælger at bakke op om foreningslivet, siger Casper Venbjerg Hansen, der holdleder for U11 B1.
I den forgangne weekend har holdet været til stævne på Fyn, og det gav anledning til at vise tøjet frem. Holdet mødte bl.a. lokalrivalerne fra Husum, og det blev til en sejr på 2-1 efter et spændende og tæt opgør. Drengene er meget stolte over at have ens tøj på, når de er til kampe og stævner.
-Vi håber også, at det giver noget positiv omtale af Home. Jeg ved selv, at man som huskøber kigger på, om der er gode skoler og godt fritidsliv i området, og så synes jeg, det giver særlig god mening, at Home sponserer holdet”, slutter Casper Venbjerg Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top