Efterårets sidste hjemmekamp
Med bare to runder tilbage har Brønshøj spillet sig op på 4. pladsen, hvilket som bekendt giver adgang til forårets oprykningsspil. Men der er ikke tid til at læne sig tilbage, for Frem er blot to point bagefter på 5. pladsen. Brønshøj kan dog allerede på lørdag sikre sig en plads i oprykningsspillet, hvis det bliver til en sejr over Fredensborg samtidig med at Frem snubler i Holbæk.

Udover sejren jagter spillerne også revanche mod Fredensborg, da det blev til et 0-1 nederlag tidligere på sæsonen efter et sent mål i overtiden. Og der burde bestemt være mulighed for en ny sejr hjemme i Tingbjerg for hvepsene er nemlig inde i en god stime, hvor det er blevet til fire sejre i de sidste fem kampe. Omvendt ser gassen til at være gået ud af Fredensborg-ballonen, og i den netop overstået runde rendte de ind i et 0-4 nederlag hjemme mod HIK.
Efterhånden som vi nærmer os efteråret afslutning begynder vejret også at påvirke banerne. Dette så vi bl.a. mod B93, hvor regnen væltede ned og gjorde det svært at finde fodfæste. Dette kan umiddelbart være til Fredensborgs fordel. Men Brønshøj er efterhånden godt sammenspillet, og træner Jesper Hansen har hele truppen til rådighed, og har i de to sidste kampe vist, at de kan spille på alt slags underlag, hvad enten det er kunstgræs eller en regntung mudderbane.
Og hvor Brønshøj manglede kynismen i starten af sæsonen, hvor man producerede mange chancer. Så er antallet er chancer faldet sidenhen, men til gengæld er holdet blevet bedre til at udnytte mulighederne. Så der er bestemt gode muligheder for en sejr og revanche på lørdag kl. 14, og vi håber selvfølgelig mange af jer tage turen ud til Tingbjerg Ground, til efterårets sidste hjemmekamp, for at støtte holdet.
Derudover ønsker vi Fredensborgs spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top