Effektive Brønshøj
Effektive-Brønshøj.jpg
Sian Hansen /th.) jubler over scoringen til 3-0. Morten Levinsen løber ham i møde. Foto: Christian Ove Carlsson.
Hvepsene udnyttede medvinden bedst og slog HIK 3-0

Vinden fik en afgørende betydning, da Brønshøj slog HIK i Gentofte Sportspark med 3-0. Brønshøj startede kampen i strid modvind og stillede sig kompakt op. Det var en god idé, for HIK forsøgte sig næsten udelukkende fra distancen. Efter pausen vendte billedet. Brønshøj havde vinden i ryggen og forstod at udnytte den. Christoffer Boateng (48. minut), Oskar Tranberg (67.) og Sian Hansen (90.) scorede målene på de få chancer, som BB fik. Pudsigt nok havde HIK flere velgennemspillede angreb i modvinden, men både målmand Johan Gårdsvoll og Jeffrey Ofori leverede gode forsvarspræstationer. Brønshøj er nu igen med i oprykningskampen. Og på lørdag er der lagt op til revanche mod B93, der i efterårets første kamp pryglede hvepsene med 4-1. Kampen spilles på lørdag kl. 15 i Tingbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top