De ældre er udsat for politikernes
Som et af fire nøgleprincipper for den kollektive trafik i København arbejder Ældrerådet for, at der maksimalt skal være 400 meter fra et stoppested til et ældrerelevant rejsemål

Af Knud Johnsen, medlem af ældrerådet
Som et af fire nøgleprincipper for den kollektive trafik i København arbejder Ældrerådet for, at der maksimalt skal være 400 meter fra et stoppested til et ældrerelevant rejsemål. Dette gælder både til et stoppested fra en borgers hjem og fra et stoppested til et ældrerelevant rejsemål. Et andet nøgleprincip er, at der opstilles pausebænke, hvor afstanden er over 400 meter.
I overensstemmelse hermed foreslår rådet således, at der ved tilpasningen af det strategiske og det lokale net etableres afstande på 400 meter eller derunder mellem stoppestederne, hvor dette ikke er muligt opsættes der ældre- og handicapvenlige bænke/hvilepladser så der maximalt er 400 meter imellem.
Ved nedlæggelsen af linje 5A-stoppestedet ved Degnemose Allé, fjernede man samtidig læskur og bænk så der blev mere end 400 meter for rigtig mange. De unge i Borger Repræsentationen af af den opfattelse at de gamle kan hvile sig når de ligge på kirkegården. Husk at stemme til både kommunalvalget 2017, og ældrerådsvalget her i oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top