Brønshøj har vendt bøtten
Brønshøj-har-vendt-bøtten.jpg
Johan Gårdsvoll stod en pragtkamp mod Frem. Nu glæder målmanden sig til de kommende kampe: - Hvis vi på næste lørdag mod Avarta får en tilnærmelsesvis lige så god opbakning - fra vores evigt syngende og råbende fans - som til opgøret mod Frem, så tror jeg på, at vi allesammen kan trække de sidste procenter ud af os selv, så det forhåbentligt kan blive alle 3 point. Foto: Christian Ove Carlsson.
Med en ny sejr taler Brønshøj igen med i kampen om slutspilspladserne

To hvepse skilte sig ud i lørdags, da Brønshøj for tredje gang på et halvt år slog Boldklubben Frem. Denne gang med 1-0 foran 865 feststemte tilskuere i Tingbjerg. De så et solidt Brønshøj-mandskab med en særdeles velspillende Johan Gårdsvoll i målet og forsvarsspilleren Simon Friis Sharif, der var her, der og alle vegne.
Gårdsvoll synes at blive stærkere kamp for kamp. Hans dobbeltredning af to oplagte målchancer inden for to sekunder i midten af 2. halvleg var eminent. Derudover havde Gårdsvoll sikre indgrib og yderligere en håndfuld klasseredninger. Han blev da også fortjent kåret som kampens hveps.
– I de 8 kampe, som jeg har været med i fra start, har vi kun lukket 6 mål ind, hvilket vidner om et virkelig solidt sammenhold. Helt klart en af rækkens stærkeste defensiver. Det skyldes ikke blot forsvarets fight, det skyldes i lige så høj grad angribernes og midtbanens pres og løb, understregede Gårdsvoll over Brønshøj Boldklubs Christian Haslund efter kampen.
Også Sharif spillede en stor kamp. Han var boldsikker, hurtig og skarp i det fremadrettede spil. I front havde BB ikke særlig mange farlige angreb, men der var generelt et solidt pres henover midtbanen. Sejrsmålet blev to minutter før pausen banket op i nettaget af Patrick Naundrup. Og da kampen gik ind i sit sidste spilleminut kanonerede Christoffer Boateng bolden på undersiden af overliggeren, men bolden hoppede den forkerte vej.
I overtiden frygtede tilhængerne det værste. Men Brønshøj holdt stand og er nu pludselig med fremme om slutspilspladserne. Det bliver spændende på lørdag, når Brønshøj får 2. divisions tophold Avarta på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top