Bidske efterårshvepse
Bidske-efterårshvepse.jpg
Oskar Tranberg har været en gigant på Brønshøjs midtbane i de seneste kampe. Her affyrer han kanonen mod Fredensborg. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj Boldklub vandt 3-0 over Fredensborg og kan selv afgøre sin skæbne

Sidste år spillede Brønshøj og Hvidovre 0-0 i en kamp, hvor ingen af holdene havde grund til at risikere noget, da resultatet var fortrinligt for begge parter. I år mødes klubberne igen i sidste kamp, men der er bare den store forskel i forhold til i fjor, at på lørdag kl. 14 vil begge hold profitere af en sejr.
Sandsynligvis er uafgjort nok for BB til at kvalificere sig til oprykningsspillet, men man kan ende med sorteper, hvis B93 vinder og Frem vinder med mindst tre mål (og fire hvis Hvidovre-Brønshøj ender 2-2, fem i tilfælde af 3-3 osv).
I lørdags var Hvepsene bidske i 1. halvleg mod Fredensborg. Christoffer Boateng indledte scoringen efter seks minutter. Han tog bolden ned med brystet, inden han bragede den i nettet. Flot.
Patrick Naundrup scorede to mål. Først udnyttede han et nordsjællandsk forsvarskiks, og i sidste minut inden pausen, da han rettede Oskar Tranbergs aflevering i nettet. 3-0 – og så var den kamp forbi. 2. halvleg bød ikke på meget. Fredensborg havde vinden i ryggen og fik et par muligheder, men det var stadig Brønshøj, der var farligst.
I øvrigt var det en fornøjelse at se Oskar Tranbergs kompetente arbejde på midtbanen. Han er blevet stærkere kamp for kamp og er en sikker boldstation i det hurtige opspil. I forsvaret ydede Jeffrey Ofori igen en solid indsats, og det indbragte ham fiduspokalen. Brønshøj skal gå efter sejren mod Hvidovre, da det vil sikre vigtige point til oprykningsspillet. Derudover vil det være bedst, at B93 snubler og Frem går videre. BB scorede nemlig alle seks point mod Frem. I værste tilfælde kommer BB videre med fem point, mens det bedste tilfælde giver 11 point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top