Batmand rejser verden rundt
Batmand-rejser-verden-rundt.jpg
Will Shortz (tv.) har blandt andet optrådt i ”Oprah Winfrey Show” og som sig selv i ”The Simpson’s”. Han er bordtennisentusiast og en levende legende inden for krydsord. Th. hans gode ven Robert Roberts, der engang hørte til den caribiske bordtenniselite. I onsdags spillede de i Grøndal Multicenter. Foto: John Kjær.
To amerikanske bordtennisspillere besøgte Brønshøj Bordtennis i et specielt projekt

Will Shortz er både krydsordsredaktør på New York Times og bordtennisentusiast. Da han i onsdags landede i Københavns Lufthavn sammen med sin gode ven Robert Roberts, så gjaldt det om for dem så hurtigt som muligt at finde en københavnsk bordtennisklub, hvor de kunne fortsætte deres mani med at spille bordtennis hver dag.
Den tidligere danske landstræner Mikael Andersson fortalte Brønshøj Bordtennis’ formand John Kjær om de to ”gale” amerikaneres projekt, blev det straks fulgt op med invitation til at spille i Grøndal Multicenter. Da de begyndte at spille i Brønshøj Bordtennis, var det dag nr. 1.480 i træk, hvor de spillede bordtennis. Shortz og Robert landede i Kastrup, fordi de skal videre til Sverige. Her skal de besøge Halmstad, hvor Mikael Andersson er direktør for VM i Ping Pong 2018 (det må endelig ikke forveksles med VM i bordtennis).
Ud over Roberts spille Shortz med flere Brønshøj-spillere samt den tidligere landsholdsspiller Carsten Egeholt. Will Shortz er om nogen en rigtig batmand. Amerikanerne overværede også Brønshøjs elitetræning og træningen af klubbens talenter. I Sverige skulle Will Shortz blandt andet holde et par foredrag om kryds og tværs samt tale med svenske bordtennisspillere om spillets effekt som fortrinlig hjernegymnastik. Will Shortz har fulgt forskningen på området tæt. Undervejs skulle han og Roberts naturligvis huske at spille.
Efter Sverige tog de to amerikanere videre til Østrig og Slovakiet, hvor de også skulle spille bordtennis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top