Bandekonflikt endte i skyderi
skyderi-i-Tingbjerg.jpg
I lørdags blev to unge mænd skudt ved Tingbjerg. Foto: Christian Ove Carlsson
To unge ramt af skud i Tingbjerg i lørdags

Efter en længere periode, hvor flere beboere i Tingbjerg har ytret, at det er blevet mere roligt, og at de føler sig mere trygge, så har der alligevel, indenfor de sidste måneder, været flere skyderier.
I september var der et skyderi på vejen Fuglegavl i Tingbjerg og senest blev der i lørdags anmeldt flere skud i Tingbjerg omkring Langhusvej, hvor to unge mennesker på 23 og 24 blev skudt.
Den ene mand blev ramt i venstre side af brystet og den anden blev ramt i højre arm, fortæller souschef hos politiets afdeling for organiseret bandekriminalitet, Steffen Thaaning Steffensen, der kan oplyse at den ene af de to mænd stadigvæk er indlagt.
Gerningsmændene kørte afsted i en stjålet bil og er stadigvæk på fri fod. Derfor søger politiet også vidner til skyderiet.
-Jeg kan endvidere sige, at de to mænd er kendte af politiet. De har tilknytning til LTF (Loyal To Familia) De er en del af en konflikt, men vi ved ikke endnu, hvad den består i. Men vi har nogle ideer, fortæller Steffen Thaaning Steffensen til Brønshøj-Husum Avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top