Avarta dukkede Hvepsene
Avarta-dukkede-Hvepsene.jpg
Brønshøjs anfører Jamil Faerrington og hans holdkammerater fik en ny dukkert på Tingbjerg Ground. Topholdet Avarta var oven på det meste af kampen. Foto: Christian Ove Carlsson.
Topholdet Avarta var for stor en mundfuld for Brønshøj

24 sekunder. 1-0 til Brønshøj. Men Patrick Naundrups lynmål var ikke nok mod 2. divisions skarpe tophold Avarta. Rødovremandskabet var bedre, og sejren på 3-2 var i orden, selv om Brønshøj var særdeles tæt på at udligne i overtiden.
Efter små 20 minutter fik udeholdet udlignet på en indøvet frisparksdetalje. Få minutter senere blev det 2-1 efter hjørnespark og kaos i hvepsefeltet. Syv minutter før pausen blev det 3-1, da Avarta viste stor styrke i luftspillet.
Avarta kløede godt på fra starten af 2. halvleg. En overlígger og et par forsvarsspillere, der solgte sig dyrt, holdt BB inde i kampen. Brønshøj fik mere spil, men man savner altså, at Brønshøjs bageste spillere ind imellem bare hamrer bolden op i modstanderens felt. Der blev trillet for meget på tværs for at finde et rum, som der alligevel aldrig var. Da BB endelig kom ind i feltet, så blev det straks farligt. Ti minutter før tid blev Naundrup fældet. Straffespark. Oscar Tranberg reducerede sikkert. Et par episoder i Avarta-feltet var lige ved og næsten.
Igen i år var Brønshøj Drunken Army med til at sætte fokus på diskrimination igennem den internationale kampagne Football People Action Weeks, som Football Against Racism in Europe, Fare står bag. I år har fansene sørget for T-shirts med teksten ”Alle farver er smukke” – en velkendt antiracistisk parole – som spillerne var iført under opvarmningen.
Selv om nederlaget er et ærgerligt tilbageskridt for Brønshøj, så er klubben stadig med i kampen op at komme med i oprykningsslutspillet. Det vil formentlig kræve en sejr allerede nu på lørdag kl. 13 i Gentofte Sportspark mod HIK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top