Afbud kan ikke holde Union nede
Vandt 2-1 over Skjold og fastholder dermed førstepladsen i Københavnsserien

Boldklubben Unions træner Morten Vinther har de seneste tre kampe virkelig måttet rode rundt i bunken, så han har kunnet stille et nogenlunde hold til topkampene. Så selv om der har været mange afbud, så har Union alligevel formået at vinde kampene. Således også i lørdags, hvor Skjold blev besejret med 2-1 på Tingbjerg Ground.
Sejrsmålet blev scoret to minutter inde i overtiden af indskiftede Serdal Zulfer, der nu nøjes med oldboysfodbold for at få mere tid til familien. Heldigvis lod han sig overtale til at spille med.
Ingolf Troensegaard scorede endnu en gang for Union, da han bragte klubben på 1-0.
I bunden har Husum Boldklub det stadig svært. I lørdags tabte Husum med 1-3 til FA 2000 i Frederiksberg Idrætspark.

Kamp afbrudt
Boldklubben Fix førte hjemme i Pilesvinget med 1-0 mod FC Udfordringen, da dommeren – efter at have indkaldt begge anførere – besluttede at afbryde kampen med 24 minutter tilbage. Det er endnu uvist, hvad der sker med serie 1-kampen. Formentlig beslutter DBU København at fortsætte kampen med de sidste 24 spilleminutter fra stillingen 1-0. I øvrigt kan Fix glæde sig over deres damehold, der gør det godt. Hvis damerne på lørdag kl. 10 får point mod KFB i Kløvermarken, sikrer man sig oprykning til Københavnsserien. Der resterer to runder, så Fix har to chancer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top