Usikkerhed om kunstgræsbanen i Tingbjerg
Kunstgræsbane-07-02-15.jpg
Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen har et godt øje til fodboldens vilkår i København. Her sender en borgmester i balance en bold afsted, efter han i sidste år indviede en kunstgræsbane til træning i Tingbjerg Idrætsanlæg. Foto: Kaj Bonne
Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen vil ikke tvinge Brønshøj Boldklub til at spille på kunstgræs

I budgetaftalen for 2017 mellem samtlige partier på Københavns Rådhus, indgik midler til etablering af en kunstgræsbane på stadionbanen i Tingbjerg Idrætsanlæg, som er Boldklubben Brønshøjs hjemmebane. Dette er dog en gave, som Brønshøj Boldklub ikke er interesseret i at modtage. Dennis Kjeldsen, som er administrerende direktør i Brønshøj Boldklub, har i et åbent brev til Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, meddelt, at Brønshøj Boldklub primært af sportslige grunde ikke ønsker en kunstgræsbane som stadionbane. Han peger i stedet på at en kunstgræsbane kan anlægges i anlægget i Gadelandet – hvilket i øvrigt vil tilgodese Boldklubben FIX.

Pengene kan bruges et andet sted
– Med budgetaftalen for 2017 sikrer vi, at der bliver bygget nye svømmehaller, kunstgræsbaner og renoveret idrætsanlæg. Det er jeg som kultur- og fritidsborgmester meget tilfreds med, for byen vokser, og der er stort behov for idrætsfaciliteter. Men jeg ønsker ikke at presse en kunstgræsbane ned over hovedet på nogen, som slet ikke er interesseret. Det håber jeg, at de andre partier er enige i. Der er mange andre steder i byen, hvor vi kan bruge pengene til at skabe bedre forhold for de mange, der ønsker at spille fodbold, siger Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top