Union tilbage på sporet
Union-tilbage-på-sporet.jpg
Samuel Shepherp (i rødt med nr. 7) kom endnu en gang på scoringslisten for Boldklubben Union. Foto: Christian Ove Carlsson.
Boldklubben fra Genforeningspladsen besejrede Frems divisionsreserver med 4-1

Efter to knebne 0-1-nederlag i københavnsserien tog Boldklubben Union alle tre point, da det på udebane blev til en sejr på 4-1 over Frems 2. hold. Divisionsreserverne fra Valby var ubesejret inden kampen, men den rekord blev slettet efter de 90 minutter. Unions fire mål blev scoret af Mads Petersen, Ulrich Sand, Ingolf Troensegaard og Samuel Shepherp.
Dermed rykkede Union op blandt de forreste, og på lørdag i Tingbjerg Idrætspark spiller klubben et interessant topopgør mod Rønne, der tidligere på sæsonen bankede Husum med 5-0.
Netop Husum Boldklub har haft store problemer med at hente point i københavnsserien. Derfor var der et berettiget håb om, at Husum kunne følge op på den flotte sejr over FB og slå bundholdet Sundby. Men sådan skulle det ikke gå. Otte minutter før pausen scorede amagerkanernes Mathias Olsen til 1-0. Det blev kampens eneste mål. På søndag bliver det svært for Husum, når de skal besøge den gamle danmarksmesterklub KB på Frederiksberg. KB har fået stor tilgang til deres såkaldte 2. hold, og efter startvanskeligheder er de ved at komme i omdrejninger.
I serie 1 kom Fix bedst fra start med en scoring efter 10 minutter mod KFB på Kløvermarken. Men amagerkanerne udlignede efter 65 minutter og scorede sejrsmålet til 2-1 otte minutter før tid.
Boldklubben Stefan tabte på hjemmebane med 0-3 til Pioneren i topopgøret i serie 2. Vigerslev-klubbens Victor Mariendal Andersen scorede alle tre mål. Det var Stefans første nederlag i efterårssæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top