Union faldt i overtiden
Union-faldt-i-overtiden.jpg
Unions rødklædte spillere mistede fodfæstet i toppen af københavnsserien, da Tårnby FF trak sig hjem fra Tingbjerg med et sejrsmål scoret to minutter inde i overtiden. Foto: Christian Ove Carlsson.
Til gengæld fik Husum sin første sejr i københavnsserien

Det er sket nogle gange på det seneste for bydelens fodboldhold. Og nu skete det også for Boldklubben Union, der på Tingbjerg Ground blev besejret med 1-0 af Tårnby FF på et mål scoret to minutter inde i overtiden. Dermed er Unions gode sæsonstart i københavnsserien pludselig konverteret til en mere jævn af slagsen. I sidste uge tabte Union med 1-0 til Prespa.
Til gengæld var der endelig noget at glæde sig over i Husumparken. Efter tre nederlag i københavnsserien blev det i klubbens fjerde forsøg til en sejr over FB, der blev besejret med 3-1. Specielt virkede Mathias Frydensbjerg Petersen i hopla med flere gode aktioner i modstandernes felt.

To andre sejre
I serie 1 fortsatte Boldklubben Fix med at score mange mål. Det blev til 4-2 på udebane over Dragør. I løbet af de første 20 minutter kom Fix foran 3-0, og det kom amagerkanerne sig aldrig over, selv om de nærmede sig med et straffesparksmål til 2-3 efter en lille time, men få minutter efter cementerede Andreas Nors Fix’ sejr med sit andet mål i kampen.
Boldklubben Stefan fortsætter sejrsstimen i serie 2. I Ryparken blev Hakoah besejret med 4-1. Stefan har vundet sine tre første kampe og præsenterer topopgør mod Pioneren på lørdag på anlægget ved Folevadsvej/Rådvadsvej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top