Union blev lullet i søvn
Union-blev-lullet-i-søvn.jpg
Tak for hjælpen! FBeren midt i målet bankede bolden ind i eget mål - 2-1 til Union. Men i 2. halvleg scorede Frederiksberg-mandskabet to gange. Foto: Christian Ove Carlsson.
Tabte til FB med 2-3 i en kamp, hvor Union ikke kendte sin besøgelsestid

Det lignede en af de nemme kampe. Et tophold, der kommer på 1-0 efter to minutter, mod en på papiret dårligere modstander. Og de næste 33 minutter spillede topholdet Union kvikt og opfindsomt i pasningsspillet – også selv om områderne var meget små. Modstanderne fra FB, der tog imod unionerne i Frederiksberg Idrætspark, virkede ikke som et hold, der for alvor kunne udfordre Union.
Men da kampen var fløjtet af, havde FB vundet med 3-2. Helt fortjent for øvrigt.
Mads Petersen bragte Union foran på straffespark efter et par minutter. I stedet for at presse de chokerede FBere totalt i bund, blev Unions kombinationer lidt for fikse, smarte og smukke. Men det tæller ikke på måltavlen. FB kom let til udligningen 10 minutter før pausen, men da Union under et velgennemspillet angreb fik presset en FBer til at score selvmål, lignede det igen topholdets leg med musen.
De lidt mere primitive FBere kæmpede dog forbilledligt. Og deres udligning til 2-2 efter en times spil var fremragende. Christian Pihl tæmmede – med ryggen til målet – bolden med brystet, vendte om på en tallerken og knaldede bolden op i krogen.

Snigende sejrsmål

Et lille kvarter før tid kom FB endnu en gang alt for nemt til en afslutning, hvor Unions forsvarsspillere stod som saltstøtter, og den bløde afslutning sneg sig ind i målet. Union kæmpede for udligningen, men hjemmeholdet fightede endnu mere for sejren.
På lørdag er der så lokalopgør mod Husum Boldklub. Kampen spilles kl. 13 i Tingbjerg. Der bør komme mange mennesker – og straks efter kampen spiller Brønshøj mod Frem på opvisningsbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top