Træerne vokser ikke ind i himlen
Jeg har fulgt med i renoveringen af Frederikssundsvej

Jeg er gangbesværet, bruger rollator og el-scooter. Jeg har fulgt med i renoveringen af Frederikssundsvej og glædet mig over de tusindvis af tons asfalt, der nu skal gøre det mere behageligt og sikkert at færdes der.
Men træerne vokser ikke ind i himlen. Jeg har konstateret, at mange af de steder ved fodgængerovergangene, der tilsyneladende er færdige, alligevel ikke er færdige. Der er stadig det samme ”bump” på 5-10 cm. ved kantstenen, som skal forceres med rollator eller el-scooter. Hvis der er en helle på midten af vejen, får man lige besværet een gang til.
Når man nu var i gang med de tusinder af tons asfalt, kunne der så ikke være blevet lidt til at ave ramper nævnte steder fra fortorv til gadeplan til glæde og sikkerhed for os, der ikke er så let til bens mere.
Det behøver ikke være den dyre støjdæmpende – bare den almindelig. Vi gamlinger er ikke så hurtige at det har betydning og så hører vi i almindelighed også dårligere.
På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top