Tilgængelighed på Frederikssundsvej
Poul Herluf, som er gangbesværet og bruger rollator og el-scooter, spurgte i sidste uges avis, om kommunen i forbindelse med arbejdet på Frederikssundsvej ikke har tænkt på at forbedre handicaptilgængeligheden

Af centerchef Carsten Winther, Teknik- og Miljøforvaltningen

Poul Herluf, som er gangbesværet og bruger rollator og el-scooter, spurgte i sidste uges avis, om kommunen i forbindelse med arbejdet på Frederikssundsvej ikke har tænkt på at forbedre handicaptilgængeligheden ved kantstenen mellem vejbane og fortovet i forbindelse med fodgængerfelterne. Jeg kan oplyse, at vi arbejder med handicaptilgængelighed ved alle de kryds og stoppesteder, som indgår i projektet, og at der vil derfor også blive etableret de ønskede ramper, før vi er færdige med Frederikssundsvej. Ud over ramperne vil der blive etableret knopfliser og retningsfliser ved kryds og stoppesteder af hensyn til blinde og svagtseende. Derfor håber jeg, at Poul Herluf vil opleve den endelige udgave af Frederikssundsvej som en forbedring.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top