Stille start for Borgerservice
Borgerservice-38-16.jpg
Borgerservice på Brønshøj Bibliotek, hvor der sjældent er kø ved skranken - endnu. Foto: Kaj Bonne
På Brønshøj Bibliotek er dørene slået op for Borgerservice, der åbnede 1. september og holder åbent mandag-fredag 12-16.

På Brønshøj Bibliotek er dørene slået op for Borgerservice, der åbnede 1. september og holder åbent mandag-fredag 12-16. Der er dog ikke den helt store tilstrømning af lokale borgere, der benytter sig af tilbuddet.
– Det er stille og roligt, og der kommer i gennemsnit 20 borgere om dagen, men vi forventer at antallet stiger, når flere bliver opmærksomme på, at bydelen har fået sin egen Borgerservice, siger lederen af Brønshøj Bibliotek, Rasmus Elleby Engell-Kofoed.
I Borgerservice kan man få lavet nyt pas, få taget pasfoto, få lavet kørekort, få Nem ID eller hjælp til Digital Post. Har man brug for hjælp til selvbetjening på kk.dk eller andre offentlige hjemmesider, kan man også hjælpes. Også hvis man skal fritages for digital post fra det offentlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top