Stadion er klar til sæsonen
På lørdag begynder håndboldsæsonen i Roskilde for IF Stadion

2. division i håndbold for herrer er begyndt. Men IF Stadion havde desværre oversidderrunde og skal derfor først i kamp på lørdag kl. 16 mod Roskilde Håndbold i Roskilde Hallerne.
Sæsonstarten i Roskilde kan godt blive svær, for sjællænderne vandt på udebane 24-22 over Ydun i deres første kamp. Ydun var et af topholdene sidste år. Også den næste kamp spilles ude, nemlig næste lørdag mod Hvidovre IF i Dansborg Hallen. Først i tredje kamp får Stadion hjemmebane. Det sker torsdag 13. oktober mod Team Sydhavsøernes 2. hold i Bellahøj Hallen. Den vante hjemmebane på Bellahøj udskiftes i løbet af sæsonen. Første kamp i den ny hal EnergiCenter Voldparken Hallen er planlagt til 17. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top