SF i København genvælger Pia Olsen Dyhr som spidskandidat
Det var med stor opbakning fra medlemmerne, at SF-formand, Pia Olsen Dyhr, tirsdag i sidste uge blev genvalgt som SF’s spidskandidat

Det var med stor opbakning fra medlemmerne, at SF-formand, Pia Olsen Dyhr, tirsdag i sidste uge blev genvalgt som SF’s spidskandidat i Københavns Storkreds. 83 pct. af de stemmeberettigede satte kryds ved Pia Olsen Dyhr i den netop afsluttede urafstemning, som dermed kommer til at stå som nummer ét på stemmesedlen til næste folketingsvalg.

– Jeg er meget stolt af at være blevet genvalgt af medlemmerne, og jeg ser frem til at stå i spidsen for et stærkt SF-hold i København. Der er nok at kæmpe for, og vi er klar, hvis der bliver udskrevet valg i efteråret, siger Pia Olsen Dyhr, der bor i Brønshøj. Nuværende medlem af Borgerrepræsentationen i København og tidligere borgmester, Ayfer Baykal, indtager andenpladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top