Penge i kommunekassen
En opgørelse fra august over økonomien i Københavns Kommune, viser at der forventes et kommunalt mindreforbrug i 2016

En opgørelse fra august over økonomien i Københavns Kommune, viser at der forventes et kommunalt mindreforbrug i 2016 på omkring 278 mio. kr. Heraf er det forventede mindreforbrug på børne- og ungdomsområdet 94 mio. kr., hvilket bl.a. forklares med decentral opsparing på skoler og daginstitutioner.
Årets økonomiske overskud fordeles i foråret ved forhandling mellem de politiske partier, der indgik aftale om årets budget.
Den reelle kassebeholdning i Københavns Kommune er pr. august opgjort til næsten 1.000 mio. kr., hvilket er 300 mio. kr. højere end den politisk besluttede beholdning. Det forventes derfor, at de 300 mio. kr. fordeles i løbet af efteråret eller til foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top