Overtiden er værste fjende
DSC_1226.jpg
Jeffrey Ofori var meget højt til vejrs i Fredensborg, men som sine holdkammerater endte han meget tungt på jorden efter et skuffende 0-1-nederlag i det nordsjællandske. Foto: Christian Haslund.
For tredje gang gik det galt for Hvepsene i dommerens tillægstid

Endnu en gang blev det dyrt for Brønshøj, at man ikke var i stand til at få bolden sparket ud af farezonen i overtiden. Hvepsene var ellers taget til Fredensborg som favoritter efter den flotte indsats mod Frem, men ak: i det fjerde overtidsminut efter de 90 ordinære spilleminutter scorede hjemmeholdet til slutresultatet 1-0, da den tidligere BB-spiller Kenneth Thinter fandt en helt fri Austin Smith, der ubesværet scorede kampens enlige mål.
Det var også en flok frustrerede og skuffede spillere, der dog havde overskud til at takke fansene, som efterlod banen i det nordsjællandske.
Christian Haslund fra Brønshøj Boldklub beretter om en rodet 1. halvleg, hvor begge hold havde store chancer. Næsten alle muligheder opstod efter tilfældigheder. Videre fortæller Haslund: – Fredensborg kom bedst ud til 2. halvleg, og allerede i halvlegens første minut fik hjemmeholdet bolden i kassen. Målet blev dog annulleret pga. offside. Men lige inden havde Fredensborg haft et hovedstød på overlæggeren. Ti minutter senere var det Brønshøjs tur til at få annulleret et mål. Daniel Anusic spillede smart bolden frem til Jonas Skovengaard, der med venstrebenet sendte bolden ind bag Jesper Christensen, men linjedommeren havde hurtigt flaget oppe.
Tidligere i denne efterårssæson har Hvepsene smidt sejre mod Holbæk og Avarta i overtiden, og denne gang kostede overtiden ét point. Disse fem point havde været rare at have på pointkontoen. Nu bliver det svært at nå med i slutspillet. Hvis det skal lykkes, skal der på lørdag sættes tre point ind på kontoen, når HIK kommer på besøg i Tingbjerg kl. 15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top