Muligvis skaterfaciliteter på vej til Tingbjerg
Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus har på sit sidste møde fået forelagt en status på en undersøgelse af mulighederne for at etablere faciliteter for skatere i Tingbjerg

Kultur- og Fritidsudvalget på Københavns Rådhus har på sit sidste møde fået forelagt en status på en undersøgelse af mulighederne for at etablere faciliteter for skatere i Tingbjerg. I redegørelsen peges på, at det vil være vanskeligt at anlægge en større skaterpark i Tingbjerg, men at der i stedet peges på muligheden for mindre skate-spots, eventuelt med placering i Ruten eller på pladsen foran Tingbjerg Heldagsskole.
– Der er ikke aktuelle konkrete planer om faciliteter til skatere i Tingbjerg, men når der alligevel skal laves noget i området, vil vi være opmærksomme på mulighederne for at indarbejde anlæg til skatere, siger fritidschef i Københavns Kommune, Mads Kamp Hansen, ikke mindst i forbindelse med helhedsplanen for Ruten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top