Moondance in the Shine
Borgerkroen boblede af toner, da det lokale band Moondance gav koncert lørdag aften den 10. september.

Borgerkroen boblede af toner, da det lokale band Moondance gav koncert lørdag aften den 10. september. Godt halvdelen af bandets medlemmer bor i Brønshøj – og hvad angår træningen af fingrenes motorik, der er så nødvendig for enhver musiker, har de virkelig fundet melodien: Billard en gang om måneden på Brønshøj Borgerkro.

Moondance udgøres af Jan Peter Jørgensen og Flemming Jensen, begge singleguitar, Chris Berg, trommer, Carsten Wulff, basguitar, og Peter Toft, keyboard. Bandet har et bredt repertoire, der spænder vidt – fra Four Jacks, John Mogensen og Kim Larsen til Elvis Presley og The Beatles – så man forstår, at stamkunder og andet godtfolk for alvor kom op på dupperne og endda dansede på de få ledige kvadratmeter, det ellers fyldte lokale levnede plads til.

Dertil meldte ikke færre end fire gæster sig til forstærkning af bandet. Således tilføjede Jan Andersen med sin mundharpe musikken en egen rå og fascinerende kraft – som at forstærke et i forvejen godt måltid med en pæn portion chili.

Så var der anderledes stille, da visesangerne Tove Cahnbley og Eyvind Nielsen kom på scenen. Først gav han “Manden på risten” fra 1936, og bagefter gav hun “Ved kajen” fra1940, og “I dit korte liv” fra 1941. For den, der ofte har hørt disse to vidunderlige visefortolkere synge i de forestillinger, Visens Venner i Brønshøj byder på i Kulturhuset Pilegården, blev deres optræden ikke bare en gentagelse, men en ny stor oplevelse takket være kroens fortættede atmosfære.

Endelig gav Lars Skjødt et par Otto Brandenburg-sange, bl.a. “To lys på et bord” fra det danske Melodi Grand Prix 1960 – Lars har en god stemme og satte et flot punktum på en munter og musikalsk aften.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top