Lukningen af udflytterbørnehaven ”Gården”
For få børn og for dyr bustransport har været Kbh. Kommunes begrundelse for med kort varsel at afvikle Fundamenternes udflytterbørnehave ”Gården”.

For få børn og for dyr bustransport har været Kbh. Kommunes begrundelse for med kort varsel at afvikle Fundamenternes udflytterbørnehave ”Gården”. Vi forældre kan ikke være uenige i argumentationen, men at få beskeden på et forældremøde d. 22.6. om at udlejningskontrakten udløb d. 30.6., og det var usikkert, om børnene kunne fortsætte sommeren over, har skabt unødig stor krise blandt vore familier. Først d. 5.7. fik vi besked om at børnehaven ville lukke d. 31.8. Vi blev præsenteret for en alternativ løsning for placering af vores udflytterbørn, men vi var en enig forældregruppe, der ikke kunne acceptere den alternative løsning. Vi har indhentet sagsakter, der vidner om en langsommelig kommunal proces, og vi har været udsat for et meget ringe informationsniveau. Vi har længe undret os over, at børnehaven ikke kunne fremsøges under udflytterbørnehaver på kommunens hjemmeside, det giver selvsagt en langsom udsultning af børnehaven. Vi har selv måtte sætte fælles forældrekræfter ind på at finde gode løsninger for vores børn, og vi ser med glæde at mange kommer til at følges med deres venner i nye børnehaver. Vi retter derfor en stor TAK til pladsanvisningen for samarbejdsvilje og forståelse for vores situation. Vi retter en stor TAK til de børnehaveledere, der har taget vores børn til sig. Vi siger 1000 TAK til de par pædagoger, der har trådt til og har givet vores børn en sidste tid hvor børnenes forvirring over forandringerne (talen om ny børnehave, farvel til venner og kendte voksne, legeplads der gror til og inventar der fyldes i container) er blevet håndteret med leg og humor – på den fede måde. Det gør hverdagen så meget nemmere.
Det er med sorg i hjertet og bitter smag i munden at vi d. 31.8.2016 siger farvel til Udflytterbørnehaven ”Gården” i Brønshøj.
M.v.h.
Forældregruppen for børn i udflytterbørnehaven ”Gården”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top