Læseklubber på Brønshøj Bibliotek
brønshøj-bib.jpg
Bibliotekarerne Marianne Bårris og Karen Schaarup byder velkommen til en ny sæson. Foto: Brønshøj Bibliotek
Så er det nyrenoverede Brønshøj Bibliotek ved at være klar til at tage imod læseklubberne

På onsdag den 28. september kl. 19 lægges der i Salen ud med et spændende inspirationsmøde for alle læseglade
Aftenen byder på både foredrag, samvær med andre læseglade og mulighed for tilmelding. Måske har du en ide til en læseklub?
Cand.psych Niels Møllers lægger ud med foredraget ”Glæden ved læsning – læsningens psykologi” samt bud på, hvorfor læsning er en uvurderlig del af mange menneskers liv. Bagefter vil bibliotekarerne og nuværende medlemmer af en læseklub fortælle om det at læse sammen og organiseringen af klubberne. Der kommer forslag til, hvilke klubber man kunne oprette og hvad man kunne læse. Det kunne f eks være Klassikere, Barndommen, Besøg på Saga-øen, Lyrikklub, Rundt i verden. Men det er alt sammen kun forslag, måske har du en anden ide?
Hver klub vil komme til at fungere selvstændigt med en tovholder, der har kontakten til en bibliotekar, som hjælper med at komme i gang og få fremskaffet bøgerne.
Hvis du vil have yderligere oplysninger eller ikke har mulighed for at komme, er du meget velkommen til at henvende dig til bibliotekarerne Karen Schaarup eller Marianne Bårris. Se også mere på bibliotekets hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top